Avís Legal

AVÍS LEGAL

Titularitat
S'informa als usuaris de la present pàgina web, d'ara endavant Usuari, que el titular del website https://www.xtremphoto.com, d'ara endavant lloc web, és XtremPhoto S.L., en la adreça Passeig de la Castellana 33 Madrid.

Condicions d'Ús

L'accés a la Web és lliure i gratuït sempre que l'usuari accepti les condicions d'ús que se li mostrin a l'entrar segons la legislació vigent.

Si l'usuari es subscriu a qualsevol servei del Lloc Web ho farà acceptant les condicions d'ús i Política de Privadesa i galetes que se li mostraran.

Veracitat de les dades
L'Usuari reconeix que les dades subministrades són veraces i certs, se a notificar qualsevol canvi o modificació que es produeixi en els mateixos.

Modificació de l'servei
Lloc Web es reserva el dret de modificar o eliminar els serveis que ofereix a través del web.

Normes generals d'ús
L'Usuari s'obliga a utilitzar aquest lloc web de forma diligent, correcta i respectuosa, especialment quan publiqui opinions i / o comentaris.

Així mateix, s'obliga a títol merament enunciatiu a no realitzar comentaris o accions:

Difamatoris, inexactes, falses, abusius, injuriosos, obscens, irreverents, ofensius, insultants, tàcitament o expressament sexuals, amenaçadors, assetjadors, racistes, sexistes, discriminatoris per qualsevol motiu, que atemptin contra la moral, l'ordre públic, els drets fonamentals, les llibertats públiques, l'honor, la intimitat o la imatge de tercers i en general la normativa vigent, i / o il·legals o infractors de drets de tercers (per exemple, pe, drets de propietat industrial i intel·lectual; drets de privacitat o publicitat) .
Transmissors de correu brossa, "SPAM", missatges amb fins comercials, "cartes en cadena" o mailings massius no sol·licitats, falsos, enganyosos o promoguin activitats il·legals o conducta grollera, amenaçant, obscena, difamatòria o injuriosa.
Que subministrin informació pràctica sobre activitats il·legals.
Que comportin qualsevol activitat comercial, publicitat o vendes, fins i tot encara que no hagi contraprestació monetària.
Que continguin dades de caràcter personal sobre terceres persones que requereixin el consentiment de l'propietari o titular dels drets.
L'Usuari respondrà enfront de lloc web o davant de qualsevol tercer, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació. Lloc Web no intervé els continguts dels Usuaris.

propietat intel·lectual
Mitjançant aquestes condicions legals no es cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre aquest Lloc Web i els seus continguts (fotografies, vídeos, creacions, textos, ...). Quedant expressament prohibit a l'usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició, extracció, reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d'ells, llevat dels casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat pel titular dels corresponents drets.

Obligacions de webs
Lloc Web és responsable dels serveis que presta per ella mateixa i dels continguts directament originats per la propi web i identificats amb el seu corresponent copyright.

Lloc web d'adoptar les mesures necessàries que permetin garantir la seguretat i privacitat en la comunicacions.

Lloc Web es reserva el dret a suspendre temporalment la prestació de servei sense previ avís a l'Usuari, sempre que sigui necessari per efectuar operacions de manteniment, actualització o millora de l'servei.

Lloc Web no pot assegurar la disponibilitat i continuïtat permanent de el servei web a causa de interrupcions, fallades etc.

 

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT
Fins ara es venia complint la LOPD per temes de privacitat de dades, llei que a partir d'el 25 de maig de l'any 2018 queda substituïda pel Reglament General de Protecció de dades (RGPD) de la Unió Europea.

La present Política de Privacitat serà vàlida únicament per a les dades de caràcter personal obtingudes en lloc web, i no és aplicable per a aquella informació recollida per tercers en altres pàgines web, encara que aquestes es troben enllaçades pel lloc web.

Amb això Lloc web manifesta el seu compromís per mantenir i garantir les relacions comercials amb l'Usuari de manera segura mitjançant la protecció de les seves dades personals i garantint el seu dret a la privacitat.

Dades personals que requereix Lloc web
Per poder prestar els nostres serveis necessitem algunes dades identificatives segons el servei que Lloc web et presti:

 

Per al llibre de visites / opinions:

Nom: per identificar l'usuari.
email: per conèixer l'email des del qual s'ha fet el comentari.

Per al bloc:

Nom: per identificar l'Usuari
email: per conèixer l'email des del qual s'ha fet el comentari.

Per a la botiga online:

Només es sol·licitar